Hans van Dijk wordt de nieuwe fractievoorzitter van Gouda Vitaal. Hij volgt Theresa Uittenbroek op.

Hans neemt met het fractievoorzitterschap de dagelijkse zaken voor zijn rekening, waar hij als pensionado meer tijd tot zijn beschikking heeft. Hans heeft ruime ervaring in de Goudse politiek,  is een van de oprichters van Gouda Vitaal en voorzitter van het bestuur. Wij zien in hem een waardige opvolger om onze partij te verbreden en klaar te stomen voor de toekomst. Hans draagt het voorzitterschap van het bestuur over aan ons zeer gewaardeerde lid Kees Thieme.

Theresia gaat als burgerraadslid en commissielid van commissie Samenleving zich meer concentreren op de onderwerpen in deze commissie. Ze gaat meer de diepte in met de dossiers. Haar werk en het  fractievoorzitterschap werd haar teveel. ‘Enkele maanden geleden heb ik in de fractie van Gouda Vitaal aangegeven dat ik me graag wil focussen op de dossiers van commissie Samenleving en hiermee iets wil betekenen voor de inwoners van de stad. ​Maar er komt als fractievoorzitter van een fractie met 1 zetel meer taken bij, waardoor ik minder tijd heb om de diepte in te gaan met​ de dossiers, dan ik wil’.
Per woensdag 13 maart, met de Raadsvergadering, zal de wissel plaats gaan vinden.​

Wij danken Theresia hartelijk voor haar inzet in de afgelopen jaren en zijn blij dat zij zich voor onze partij blijft inzetten.

Delen